Post by adarinpropket on Mar 5, 2022 3:40:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hill Climb Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hill Climb Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά περισσότερο χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ Hill Climb Racing 2022 version ▞▞▞
Ασδφγηξκλποιθυτεςζχψωβνμ
Άλλαξα συσκευή και το παιχνίδι ξεκινά από την αρχή, ακόμα κι αν χρησιμοποιώ τον λογαριασμό μου! Γιατί? πριν αγοράσω χρήματα για αυτό το παιχνίδι, γιατί ξεκίνησα από την αρχή;
Καλο αλλα βαλτε κανα αμαξι που δεν ηπαρξη
Το χειρότερο παιχνίδι. ΧΩΡΙΣ λογικη. Άλλο ένα loop - ey παιχνίδι με $hitty ποσό διαφημίσεων. Δεν θα συστήσω ποτέ αυτό το παιχνίδι.
Χαλιαα
Όταν εγκαταστήσουμε το παιχνίδι σας το παιχνίδι σας έχει μόνο ένα αυτοκίνητο και μόνο ένα μένει, δώστε το σε κάποιο ακόμη στάδιο, πολλά παιδιά θα επιβιβαστούν σε αυτό το επίπεδο, γι' αυτό δώστε μερικά ακόμη επίπεδα όταν εγκαταστήσουμε το παιχνίδι και ένα αυτοκίνητο οποιονδήποτε αυτοκίνητο όταν προσθέσετε πραγματικά θα είναι πολύ καλό και ένα στάδιο που είναι το Rollercoaster, ευχαριστώ πολύ, αν κάνετε αυτή τη δοκιμή, τότε θα δημοσιεύσω πέντε αστέρια σε αυτό το παιχνίδι ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ
Προσωπικά μου αρέσει το παιχνίδι, ο λόγος για το 2 αστέρι είναι ότι δεν έχει τρόπο να σώσει την πρόοδό σου, είναι κάπως χάλια να αναβαθμιστούν τα πάντα στο παιχνίδι/τα οχήματα και μετά το επανεγκαταστήσεις σε μια νέα συσκευή και ξεκινάς από την αρχή
Hill Climb Racing Трке zcar
Πραγματικά διασκεδαστικό και υπέροχο παιχνίδι! Πάντα κάτι μου έλειπε στο Stage Cave, και τώρα το ξέρω! Θα μπορούσε να είναι πιο πειστικό σαν ο Μπιλ να βρίσκεται πραγματικά σε μια σπηλιά κάνοντας το φόντο όχι γαλάζιο του ουρανού, αλλά ένα τούνελ.
Διασκεδάστε μέχρι το παιχνίδι να αρχίσει να εξαπατά αλλάζοντας το όχημά μου έτσι ώστε να κινείται συνεχώς με τροχούς και να είναι σχεδόν αχρησιμοποίητο. Είναι αδύνατο να κερδίσεις άλλους αγώνες όταν συμβεί αυτό. Οι προγραμματιστές πιστεύουν ότι αυτό θα με κάνει να αγοράσω περισσότερα νομίσματα για να αναβαθμίσω το όχημά μου. Κανουν ΛΑΘΟΣ. Μην πέφτετε στην απάτη.
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι που το έπαιζα στο τηλέφωνο του μεγάλου αδερφού μου, προτείνω σε όλους να κατεβάσουν αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο παιχνίδι χωρίς διαφημίσεις απλά καταπληκτικό παιχνίδι 😊❤️❤️😍✨
Καλό παιχνίδι, αν και επιστρέφω μετά από λίγο καιρό και είχα ξεκλειδώσει τα πάντα στον λογαριασμό μου, το είχα συγχρονίσει με το google play, πήρα τα επιτεύγματά μου, αλλά δεν ξεκλείδωσα χάρτες και αυτοκίνητα, αρκετά boomer, μακάρι να μπορούσε να διορθωθεί για να μπορέσω πάρε τα πράγματά μου πίσω.
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι ενδιαφέρον αν είναι για πολλούς παίκτες...ώστε να μπορούμε να αγωνιστούμε με διαδικτυακούς παίκτες..μπορείτε να εισαγάγετε τη δυνατότητα για πολλούς παίκτες για καλύτερα αποτελέσματα...ευχαριστώ
ΑΥΤΟ το παιχνίδι είναι το καλύτερο παιχνίδι αλλά πολλά προβλήματα Όπως δεν υπάρχουν πολλά cratters και όχι ρούχα και δεν παίζετε με φίλους, βελτιώστε αυτά τα προβλήματα, ευχαριστώ
Είναι καλό αλλά χρειάζεται πολλές αλλαγές σε αυτό. Μετά από πολλές φορές αυτό το παιχνίδι θα νιώσετε βαρετό
Αρκετά καλό μπορώ να πω
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά υπάρχει αυτό το μικρό πρόβλημα. Όταν μόλις ολοκληρώσετε το παιχνίδι και θέλετε να επιστρέψετε στο μενού, δεν το κάνει. Παρακαλώ διορθώστε το.
Δεν κατεμπένη
Πολύ πολύ πολύ πολύ καλημέρα θα ήθελα εσάς και τη ζωή σας να ήσασταν στην οικογένειά σας 😂 και πρέπει να μιλήσετε μαζί σας και αν θα μας στείλουν email wo email was e το ίδιο είναι 😂 για να περάσετε υπέροχα και μπορείτε να πάρετε το πρωί 🌞 πρέπει να μιλήσεις έχεις υπέροχα 👍 το ίδιο για να είσαι το ίδιο καθώς είσαι ελεύθερος και μπορείς να έρθεις στην οικογένεια και τους φίλους μας και αν σε θέλεις και αν σε ενδιαφέρει και μπορώ να κάνω το ίδιο είναι 😂 και αν είμαστε όλοι ίδιοι που δεν είσαι 🚭 και μπορεί να έρθεις τραυματισμός και
Κοινότητα Steam :: Βίντεο :: Фарм "денег" в Hill Climb Racing ...
Αυτό το παιχνίδι είναι φρικτό, η βενζίνη ξημερώνει όταν δεν κινούμαι καν, μην ξερνάω αυτό το παιχνίδι σκέψου πρώτα μου αρέσουν 2, αλλά είναι καλύτερα από ένα
Αυτη η εφαρμογη ειναι πολυ καλη μα και εσεις να μπαλετε περισωτερα οξυματα
Αυτό το παιχνίδι έχει τόσα πολλά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Θα είμαι στο έδαφος και μετά θα αναποδογυρίσω το αυτοκίνητό μου και θα με κάνω να πεθάνω αμέσως πριν τελειώσω το παιχνίδι.
Link: t.co/phVh1pmUVG #HillClimbRacing2 #HillClimbRacing #HCR2 #HCR #Fingersoft ... Hill Climb Racing 2 - New Cup Frostfire Caverns, Check Now!!!
Πληκτρολογώντας αυτό γιατί οι περισσότερες από αυτές τις κριτικές φαίνονται σαν κριτικές για bot lol. Είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, ήταν καλύτερο και πολύ πιο απλό όταν ήμουν παιδί, rn είναι πολύ κορεσμένο, πάρα πολλά πράγματα συμβαίνουν.
δεν είναι καλό γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για αυτό το παιχνίδι, λυπάμαι ότι είναι καλό, απλά σας κατηγορώ παιδιά
Τέλεια γραφικά, τελείες πίστες, ένα αστέρι μόνο γιατί είναι εκνευριστικό να σε γυρνάει κάθε φορά από την αρχή. ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ CHECK POINTS,!!!!!!!!!!!!!!!
Hill Climb Racing (Bakkeløb) Racerspil bdc
Hill Climb Racing Перегони toh
Το παιχνίδι είναι φοβερό, αλλά του έδωσα βαθμολογία 3 αστέρων γιατί όταν αποθηκεύω το παιχνίδι μου στο google play games με τη διεύθυνση gmail μου, αποθηκεύονται μόνο τα αυτοκίνητά μου, οι αναβαθμίσεις αυτοκινήτων και τα επίπεδα ΑΛΛΑ δεν αποθηκεύονται όλα τα νομίσματα και οι πολύτιμοι λίθοι του παιχνιδιού μου. σαν αυτό να διορθωθεί.
Λεει σφάλμα '919'
Μαλακια δεν δουλευει σε Samsung galaxy mini και ειναι και εχει χαλια γραφικα!
Hill Climb Racing Трке frdc
Οχι; δεν είναι καλό παιχνίδι. Αργή, εύκολη ανατροπή λόγω ισχύος, αλλά ανίκανη να σκαρφαλώσει σε μικρούς λόφους. Πληρώστε για να κερδίσετε
Δεν δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας στο Google Play, παρόλο που το λέει. Έχω ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα σε αυτό το παιχνίδι. Έχω αυτό το παιχνίδι εδώ και χρόνια. Δεν υπήρχαν προσθήκες, τώρα δεν μπορείτε καν να παίξετε χωρίς έναν τόνο ενοχλητικών προσθηκών.
Και Βαλτε πιο συχνα αμαξια
Καλο!
Παρόλο που το chat room είναι λίγο διασκεδαστικό και δεν ξέρω πόσο μπορώ να τα καταφέρω, δεν υπάρχουν περισσότερα από ένα παιχνίδια, δεν έχω ιδέα τώρα Είναι παιχνίδι, απλά δεν ξέρω πόσο μπορώ Φτιάξτε το και δεν έχω ιδέα πώς λειτουργεί για το chat room και νομίζω ότι μπορώ να λάβω περισσότερα από αυτά, αλλά δεν είναι ότι η συνομιλία είναι η πρώτη σας ευκαιρία, αλλά μπορώ ακόμα να τη βρω στο Διαδίκτυο και
Silly Royale -Devil Amongst Us Azione knyq
Προσωπικά, μου αρέσει περισσότερο από το Hill Climb Racing 2.
Θα σας τα κανει αεροστατο τα αρχικα
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά είναι σαν να μην μπορώ να καταλάβω τι γίνεται αν το πτυσσόμενο λαιμό πάει, γι' αυτό δεν το λάτρεψα τόσο πολύ αλλά είναι πολύ ωραίο 🙄🙄🙄🙄🙄
Καλό παιχνίδι, αλλά μπορείτε να διορθώσετε την αράχνη, είναι εξαιρετικά δύσκολο στη χρήση. Δεν μπορώ να πάω πιο μακριά από 200
ειναι βαρετο για τον λογο οτι δεν κανουν συχνα update...
είναι ένα καλό παιχνίδι μέχρι να ξεκλειδώσετε τους διαστημικούς χάρτες. (Σελήνη, Άρης, κ.λπ.) Μόλις ξεκλειδώσετε, λαμβάνετε απεριόριστους ακραίους πόντους αέρα, ανατροπές, κόλπα, κ.λπ. και ολόκληρο το σύστημα βραβείων καταστρέφεται από αυτό. Σε 2 λεπτά στον χάρτη της σελήνης μπορείτε να κερδίσετε 200.000 πόντους ή περισσότερους. Καταργήστε ή διορθώστε τους χάρτες του διαστήματος.
Το συνολικό παιχνίδι είναι εντάξει, ωστόσο το στάδιο του ουράνιου τόξου είναι απλά τρομερό και σχεδόν κανένα όχημα στο παιχνίδι δεν μπορεί να σας βοηθήσει να διανύσετε περισσότερα από 1000 μίλια ή οτιδήποτε άλλο θα συνιστούσα αυτό το παιχνίδι, απλά μην πάρετε το στάδιο του ουράνιου τόξου
Κατεστραμμένη φυσική, δεν μπορώ πια να αναστρέψω, μόλις βγάζετε χρήματα και περιμένουν από εσάς να κάνετε μικροσυναλλαγές μέχρι θανάτου. Οι διαφημίσεις είναι πολύ κακές και δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο χωρίς να τους δώσετε το αναγνωριστικό της διαφήμισής σας και να το ενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις, για να μην αναφέρουμε ότι δεν μπορείτε καν να βγείτε από το μήνυμα προτροπής αν προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο για μπόνους. Καταφέρατε να γίνετε άπληστοι και καταστρέψατε ένα υπέροχο παιχνίδι, λυπηρό που ήταν ένα βασικό προϊόν Android τώρα είναι άλλο ένα τραγικό δεκαπενθήμερο!! Αποτυγχάνω!!
Το καλύτερο παιχνίδι Racing! Αγώνας με Αυτοκίνητα & Μοτοσυκλέτες VS Παίχτες! 🏎️ . Hill Climb Racing. Προπαραγγελία. Hill Climb Racing.
Καταπληκτικό το παιξα
Πολυ καλο παιχνιδι
Μισώ αυτή τη μπάλα στην εποχή, πάντα πεθαίνω και αν αλλάξει η εποχή σταματάει για λίγο. Τόσο ενοχλητικό. Αλλά το παιχνίδι ήταν ωραίο και το απολαμβάνω, αλλά διορθώστε το
Το Cloud Save είναι άχρηστο!! Μετά τη φόρτωση του cloud μου, μου λείπουν τουλάχιστον 12 οχήματα, 10 στάδια πάνω από ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ & ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΠΙΣΤΟΙ που εξαφανίζονται!! Όλες οι ανόητες κάρτες και τα επιτεύγματά μου Ugrade αποθηκεύτηκαν, αλλά όχι τα νομίσματα, τα πετράδια, τα οχήματα και τα στάδια μου; Τι νόημα έχει να έχετε μια δυνατότητα αποθήκευσης εάν δεν ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;;; Το πραγματικό χτύπημα σε μπάλες είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω με την υποστήριξη για να επαναφέρω τις αγορές μου. 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
τέλειο