Post by adarinpropket on Mar 5, 2022 3:12:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code πολλά primogems ▞▞▞
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό Το έπαιξα στην άλλη συσκευή μου και είναι πολύ καλό, αν και πρέπει να πληρώσετε για άλλα επίπεδα, λυπάμαι που πρέπει να πληρώσω, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, τουλάχιστον έχετε 2 επίπεδα δωρεάν!
Ήταν διασκεδαστικό μέχρι που λέει "pay for full game" όπως μισώ τα παιχνίδια που το κάνουν αυτό
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι

Μπράβο γκαααααααααααα
ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ πρέπει να πληρώσουμε για το πλήρες παιχνίδι και ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Βγάλε τα λεφτά σε παρακαλώ παρακαλώ Και ίσως του δώσω μια βαθμολογία 5 αστέρων
ειναι το πιο ορεο παιχνιδι του κοσμου
Ωραίο παιχνίδι, αλλά κάντε το να έχει περισσότερα επίπεδα, παρακαλώ
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι!! Το έπαιζα ως παιδί, εκτός από κάθε φορά που προσπαθώ να πάω στο google για να πάρω ένα δέρμα, όλο το παιχνίδι κολλάει και δεν έχω ιδέα τι να κάνω...δεν είμαι σίγουρος αν είναι η εφαρμογή ή απλώς ένα σφάλμα στο τηλέφωνό μου.
Πολύ καλά
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά αν δεν αγοράσετε το πλήρες παιχνίδι, το παιχνίδι είναι σαν το νερό του σκύλου εκτός από το τραβηγμένο κάτω, είναι ακόμα καλό.
Αυτό είναι μέρος του play pass, αλλά πρέπει να δω μια διαφήμιση για να αναπληρώσω την υγεία μου... Devs, γνωρίζετε αυτό το θέμα; Αυτό το είδος καταστρέφει την εμπειρία για μένα.
Γεια σας παιδιά Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά μερικές φορές νικώ όλα τα τέρατα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να πάω στο τρίτο και ίσως εσείς μπορείτε, αλλά όχι σε εμένα, δεν μπορώ να τους δώσω χρήματα γιατί το κάνω αυτό και δεν μπορώ, γι' αυτό ακριβώς μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να πάω στο τρίτο επίπεδο ίσως πρέπει να συνεχίσω τα πράγματα και ίσως μπορώ να πάω στο τρίτο δεν ξέρω, αλλά και πάλι γι' αυτό είμαι πολύ θυμωμένος, οπότε εντάξει θέλω να το δοκιμάσω τώρα λοιπόν αντίο παιδιά μου
Τα παιδικά μου χρόνια, 100000000 μπλα μπλα μπλα και άλλα | Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, σε περίπου 4 ημέρες, ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! Αγαπήστε το, συνεχίστε έτσι!
Draw a Stickman: EPIC 2 Pustolovske igre uqv
1 από τα παιχνίδια με θηρία που έχω παίξει ποτέ
Πλάκα κάνω ( .~. )
Γιατί αν έχω ήδη πληρώσει για το παιχνίδι και έχω δημιουργήσει λογαριασμό. Γιατί δεν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στον λογαριασμό μου. Και γιατί πρέπει να πληρώσω για ένα εντελώς νέο παιχνίδι αν το έχω ήδη πληρώσει;;; Το τηλέφωνό μου είχε πρόβλημα και όλα έπρεπε να επαναρυθμιστούν. Αυτή είναι η μόνη εφαρμογή στην οποία δεν μπορώ να αποκτήσω ξανά πρόσβαση.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Αλλά όταν προσπαθώ να πάρω ένα σχέδιο από τη γκαλερί τέχνης δεν λειτουργεί. είναι επειδή πρέπει να συνδέσω έναν λογαριασμό στο facebook ή κάτι τέτοιο; Επίσης δεν έχω λογαριασμό στο facebook. Συγγνώμη για τα άσχημα αγγλικά, είμαι Βραζιλιάνος
Teliotero παιχνίδι olon
Ρε παιδιά ένα τόσο ωραίο παιχνίδι δεν θα έπρεπε να έχει δωρεάν μόνο το demo ...
είναι απλά τέλειο!!!! Το έχω εκατομίριες παίξετε φορες
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά δεν μπορώ να πάω στο κεφάλαιο 3 ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΟ DUM WRENCIL ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ TNT ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΞΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ, ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΙΠΤΩ ΤΟ DUM GAME
Εμμμ, το έκανα αυτό όταν ήμουν παιδί, αλλά και πάλι γιατί πρέπει να αγοράσουμε το άλλο επίπεδο; ω και είναι μόνο εγώ ή όλοι εδώ, όταν μόλις φεύγω από το παιχνίδι, με βάζει ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, οπότε νομίζω ότι πρέπει να βάλετε μια αποθήκευση και σας ευχαριστώ συνεχίστε την καλή δουλειά👍.
Μην εγκαταστήσετε αυτό το παιχνίδι γιατί στο 3ο επίπεδο το παιχνίδι ζητάτε να δώσετε χρήματα για να παίξετε. Δεν θέλω να σπαταλήσω τα χρήματά μου. Ότι θέλεις να σπαταλήσεις τα χρήματά σου💰💵 Άρα, του δίνεις χρήματα. Δεν λέω να μην παίξετε, αλλά απλά άτομα δεν θέλουν να δώσουν εκεί 💵χρήματα. Σας λέω είναι επιλογή σας να εγκαταστήσετε ή όχι και να εγκαταστήσετε και να δώσετε χρήματα ή όχι. Αλλά είναι το 1ο και το 2ο επίπεδο είναι ωραίο. Μου αρέσουν.
Draw a Stickman: EPIC 2 Seiklusmängud hfkm
Draw a Stickman: EPIC 2 Приключения dfod
Όποτε λιώνω ή πεθάνω και όταν εμφανίζεται μια διαφήμιση απλά κάνω κλικ στο κουμπί συνέχεια αλλά ξεκινάω από την αρχή σπαταλάει την μπαταρία μου και θα ήταν καλύτερα αν μπορούσαμε απλώς να συνεχίσουμε

Flow Legends आर्केड गेम umf
Ε... απλά εεεεεε! Είναι ένα ε, γιατί δεν μπορώ καν να ξεπεράσω το επίπεδο 2 γιατί δεν μπορώ να βρω το δεύτερο κομμάτι του παζλ και το πρώτο επίπεδο, χρειαζόμουν μόνο την καρδιά, δεν μπορώ να φτάσω καν στο επίπεδο τρία, γι' αυτό το απεγκατέστησα πολύ δωμάτιο αλλά ήταν απλά καλό είναι ακόμα πολύ πολύ ωραίο παιχνίδι είμαι ουδέτερος για το παιχνίδι είναι απλά ένα εεεεεεε
Αν μπορούσα να το βαθμολογήσω με 0, θα το έκανα. Όταν λέει ΔΩΡΕΑΝ, πρέπει ακόμα να πληρώσεις για το υπόλοιπο παιχνίδι! Επιπλέον, τα δέντρα χάνουν τον χρόνο σας, αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ τα ΠΑΡΕΤΕ Μισώ αυτό το παιχνίδι μην το κατεβάσετε αν δεν το έχετε και αν το διαβάζετε Όλα ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Ουάου αυτό είναι μέρος 2 αυτό είναι φοβερό, αλλά μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε ενημέρωση όπως κατοικίδια και να χτίζεις σπίτια όπως το Survival ακριβώς όπως το Minecraft αλλά σε μια έκδοση stickman
Αγαπώ αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ, είναι ένα τόσο υπέροχο παιχνίδι που μπορείτε να κάνετε ένα charter και να παίξετε επίπεδα, αλλά πρέπει να πληρώσετε για να παίξετε το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού γι' αυτό έδωσα στο παιχνίδι 2 αστέρια
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά γιατί να βάλετε διαφημίσεις εάν πρέπει να πληρώσετε για ολόκληρο το παιχνίδι; Παίρνετε χρήματα με κάθε τρόπο! Επιπλέον, πρέπει να λάβετε τα μπόνους χρώματα για να φτιάξετε ορισμένα είδωλα, ωστόσο πρέπει να πληρώσετε για να τα αποκτήσετε όλα! Επιπλέον, τώρα έπεσα σαν να πρέπει να πληρώσω για να σώσω τον φίλο μου από το χάλι.
Τέλιο!!!
1 αστέρι. Δεν μπορείς να ανέβεις στο βουνό όπου ο εχθρός κρατάει το κλειδί μολύβι. Δεν μου αρέσει το πώς μπορείτε να παίξετε μόνο 2 κεφάλαια χωρίς να αγοράσετε το πλήρες παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι αφήνεις τους ανθρώπους να βιώσουν πώς είναι πριν το αγοράσουν, αλλά πραγματικά με ενοχλεί!
Τελιο
Draw a Stickman: EPIC 2 Przygodowe nrdy
Αγόρασα την πλήρη έκδοση και όταν απεγκατέστησα την εφαρμογή, η αγορά μου ΕΚΑΝΕ. Κακή εφαρμογή, σου κλέβει τα χρήματά σου. ΜΗΝ αγοράσετε την πλήρη έκδοση γιατί, αν την απεγκαταστήσετε, τα χρήματά σας έχουν κλαπεί.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά ο λόγος που το βαθμολογώ με 3 αστέρια για να συνεχίσω, πρέπει να αγοράσετε το παιχνίδι και ήθελα να το τελειώσω.
Μου άρεσε το παιχνίδι πριν από μερικά χρόνια τώρα πληρώνει 2 τέλος hey hitcent, ξέχασα ένα σφάλμα γιατί είχε διορθωθεί
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Πολύ δημιουργική ιδέα και μου αρέσει πώς μπορείτε να επιστρέψετε με νέες δεξιότητες για να ανακαλύψετε περισσότερα μυστικά! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βάλω το κομμάτι του παζλ μέσα στο κρανίο του φιδιού στο επίπεδο 6. Όποτε το αγγίζω (ακόμα και σε ατύχημα) το παιχνίδι παγώνει και πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή
όταν το άνοιξα έπρεπε να ζωγραφίσω ένα ανθρωπάκι μετά δεν έπρεπε να ζωγραφίσω και κάτι άλλο δεν Ζωγράφισε το έκλεισα με το βγαλά από την αρχή έπρεπε να ζωγραφίσω πάλι ένα ανθρωπάκι μετά από ένα κόμμα και τίποτα μην το κατεβάσετε είναι βλακεία.
Το σκυλί με το κόκαλο και το μωρό σας να ενθαρρύνετε νέες που το μωρό
Τέλειο
Συγγνώμη που βαθμολογώ το παιχνίδι με 3 αστέρια, επειδή η ιστορία είναι σύντομη και κακή. Επομένως, ο προγραμματιστής πρέπει να επανεκκινήσει το παιχνίδι για να διαγράψει την αγορά για μεγάλη ιστορία ή κεφάλαιο
Το πιο χαλια παιχνιδι ever!
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι!! Αλλά θα ήθελα να μπορούσα να κάνω 5 από τα 4, μισώ το κομμάτι που πρέπει να ψάξεις για κάτι που πρέπει να έχεις και κοιτάς και κοιτάς αλλά τίποτα στην επόμενη ενημέρωση, παρακαλώ κάνε μια υπόδειξη που σε οδηγεί στο πράγμα που θέλεις ψάχνω θα το λατρέψω ευχαριστώ♥
ειναι ωραιο αλλα βαλτε κι' αλλα σταδια
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά μερικές φορές χρειάζεται πολύς χρόνος για να φορτωθούν τα επίπεδα, αλλά εκτός από αυτό είναι εντάξει. Υπάρχουν πολλά χρώματα για να σχεδιάσετε τον χαρακτήρα σας και είναι αρκετά εύκολο. Διέγραψα μια φορά γιατί παλιά ήταν κακό αλλά τώρα είναι αρκετά καλό. Κατέβασέ το.
ειναι χαλια για τη σε σποναρη απο την αρχη
Το λατρεύω, σου επιτρέπει να σχεδιάζεις ό,τι θέλεις και όποιο όπλο του δίνω 5/5 γιατί το αγαπώ τόσο πολύ ακόμα και το λογότυπο φαίνεται διασκεδαστικό! συνεχίστε να έρχεται
Αυτό είναι ένα υπέροχο, φοβερό, περιπετειώδες παιχνίδι αλλά μόνο ένα πράγμα. Αυτό πρέπει να είναι δωρεάν. Πρέπει να ΠΛΗΡΩΘΕΙ ολόκληρο το παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να πληρώσω. Οπότε είναι βασικά σαν να πληρώνεις για το παιχνίδι στο play store. Ελπίζω πραγματικά να μπορείτε να το κάνετε δωρεάν. Αλλά πάνω από όλα είναι ένα καλό παιχνίδι.
Σας παρακαλούμε, θέλουμε τη δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού
Μου αρέσει πολύ, αλλά τα κουμπιά σχεδίασης είναι σαν, κάπως πολύ μεγάλα και δεν μπορείς να αλλάξεις τον άλλο σου χαρακτήρα... Εκτός από αυτό, του δίνω 5 αστέρια. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα. Εάν δεν έχετε αυτά τα προβλήματα, τότε παρατηρήστε ότι η απάντησή σας θα είναι διαφορετική αφού προέρχεται από ένα παιδί 9 ετών... UwU
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά... ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ; Φοβερό παιχνίδι πάνω από όλα, αλλά απλώς κάντε το πλήρες και το επαγγελματία σας κάνει να έχετε όλα τα μολύβια εντάξει, παρακαλώ;;
Draw a Stickman: EPIC 2 एडवेंचर yjwz